DAGS FÖR ÅRSMÖTEN

Genom ditt lokala Forena kan du som är medlem få inflytande på din arbetsplats!

 

På Forenas lokala årsmöte har du chansen att komma med förslag på vad du tycker att dina förtroendevalda ska arbeta med lokalt. Vilka förändringar vill du ha? Här kan du som är medlem i Forena läsa mer om hur ditt medlemskap ger dig inflytande och möjlighet att påverka.

SNART DAGS FÖR ÅRSMÖTEN

Senast den 28 februari ska årsmötena hållas, och under de kommande veckorna är det många förtroendevalda som arbetar med förberedelserna inför årsmötena.

För att ni ska få så givande årsmöten som möjligt har vi sammanställt tips på vad man som förtroendevald i Forena kan tänka på. Kolla gärna in vad ni behöver och kan tänka på inför årsmötet, exempelvis vilka dokument ni behöver ha koll på, olika tidsfrister, men även tips på hur ni kommunicerar och marknadsför årsmötet till medlemmar.

Är ni en styrelse som håller ert första digitala årsmöte har vi tips även till er, dels vad ni bör tänka på gällande val av digitalt verktyg, men också vilket röstningsförfarande som kan funka bra och vad ni ska tänka på vid välkomnandet av deltagare.

När årsmötet är färdigt finns det vissa saker som måste göras för att ni sedan ska få en så bra start som möjligt på det fackliga verksamhetsåret 2021. Glöm därför inte att få koll på vad ni behöver göra efter årsmötet.