Hoppa till huvudinnehållet

Foto: Jonathan Petersson

Publicerad

Förlängda och uppgraderade erbjudanden för en sommar med pandemi

Både Länsförsäkringar Liv och If vidtar nu åtgärder som på lite olika sätt kan glädja kunderna inför en sommar med pandemi.

I år blir det semester hemma för många av oss.  Vi kommer ha svemester, som If kallar det. Inför sommarens ledigheter har If därför valt att uppgradera några av sin befintliga försäkringsprodukter, och i ett nära samarbete erbjuda skydd och rådgivning av Anticimex, FirstVet och Viking.

– Vi vill visa att de fantastiska sommardagarna och nätterna är speciella – du behöver inte alltid resa långt för att utforska nya platser. Och om något skulle hända under sommarens underbara svemester – då finns If där vid din sida, säger Oscar Sandberg, Brand Manager If Sverige och ansvarig för lanseringen.

Hos Länsförsäkringar Liv får kunderna kanske lite extra pengar i semesterkassan, när bolaget förlänger den rabatt på riskförsäkringar, som infördes 1 juli 2019. Rabatten som är 80 procent förlängs med tre månader, till 1 oktober 2020. 

– Vi ser att många av våra kunder drabbas ekonomiskt till följd av coronaviruset samtidigt som vår buffert är god. Därför har vi valt att förlänga rabatten i ytterligare tre månader och på så sätt bidra med 120 miljoner kronor till våra kunder, säger Jakob Carlsson, vd Länsförsäkringar Liv.