Hoppa till huvudinnehållet

FTFs nya webbplats

Publicerad

Välkommen till FTFs nya webbplats!

FTFs nya webbplats har säkerheten i fokus, så att du som medlem ska vara trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter och när du kommunicerar med oss.

Den nya webbplatsen bjuder på ny funktionalitet för att bättre svara upp mot den nya dataskyddslagstiftningen GDPR, som träder i kraft den 25 maj, och har fått ett uppfräschat utseende. Webbplatsen är inte bara ny till utseende och funktionalitet. Även den bakomliggande tekniken och programvaran är ny. Under den första tiden kan det eventuellt förekomma kortare driftstörningar, och det kan dyka upp buggar som inte har visat sig tidigare. 

Vad är då nytt?

Mobilt Bank-Id

Medlemsansökan och inloggning via mobilt BankId. Smidigare för dig, säkrare för dina personuppgifter. Bakom inlogg hittar du som vanligt under Mina sidor de uppgifter som finns om dig i vårt medlemsregister, betalda och obetalda fakturor från FTF samt din förenings/klubbsida. Genom att logga in kan du även se innehåll som bara är tillgängligt för dig som medlem eller den som har ett förtroendeuppdrag av något slag inom FTF.

Säkra meddelanden

På webbplatsen finns en meddelandefunktion, där du som medlem kan kommunicera med dina förtroendevalda utan att personuppgifter eller annan känslig information riskerar att hamna i fel händer. Du kontaktar dina förtroendevalda som vanligt och de kan komma att svara dig via meddelandefunktionen om de, i ett ärende av något slag, behöver skicka information som innehåller personuppgifter eller annan känslig information. Du får information via e-post om du har fått ett nytt meddelande som du kan logga in på FTFs webbplats för att läsa.

Nya förenings/klubbsidor

De nya förenings- och klubbsidorna ersätter de gamla och gör att man kan dela nyheter om vad som är på gång inom föreningen/klubben. Det är ordförande och webbansvarig i en förening eller klubb som kan publicera nyheter och annat innehåll.

På gång

Webbplatsen kommer kontinuerligt att vidareutvecklas och snart kommer bland annat FTFs populära lönestatistik i en helt ny kostym!