Hoppa till huvudinnehållet

Framtidssäkra din kompetens

Distansarbetet har ökat behovet av att utbilda sig för att hantera det digitala skiftet och hålla sig relevanta på arbetsmarknaden.

I samarbete med Futurion genomför Forena därför FutureReady, en online-utbildning i samarbete med Hyper Island och Google.

Digitaliseringen av arbetsmarknaden innebär att allt fler arbetsuppgifter automatiseras. Jobb och arbetsuppgifter förändras eller försvinner, och andra tillkommer. FutureReady vänder sig till medlemmar yrkesgrupper som behöver få nya verktyg, inspiration och kunskap för att utveckla sin digitala kompetens, exempelvis administratörer och handläggare.

Utbildningen FutureReady utformas och genomförs av den kreativa skolan Hyper Island. Deltagarna träffas online där de ställs inför en rad utmaningar. Genom att tillsammans diskutera och lösa uppgifterna med stöd av Hyper Islands testledare, utvecklar deltagarna sin digitala kompetens och sitt självledarskap, färdigheter som bedöms bli allt viktigare på framtidens arbetsmarknad.

Utbildningen startar den 4 maj och avslutas den 8 juni. Du som är medlem anmäler ditt intresse här: https://knowledge.hyperisland.com/futureready-anmalan-2022

Forenas personuppgiftspolicy gäller inte när du klickar på länken eftersom du kommer till en extern webbplats.