Rekrytera en kollega

Rekrytera dina kollegor och få en premie för varje ny medlem du rekryterar till Forena!

Hand som gör peacetecknet

Just nu lönar det sig extra mycket att rekrytera dina kollegor till Forena. Från den 1 december till och med den 29 februari får du en premie för varje ny medlem du rekryterar till Forena! Ju fler kollegor du rekryterar – desto finare premie får du välja! Den rekryterade kollegan som blir medlem får också välja en premie och får dessutom tre månader utan medlemsavgift om hen tecknar autogiro.

Varje ny medlem du rekryterar till Forena ger dig 100 poäng!

Gör såhär

  • Fråga din kollega om medlemskap i Forena.
  • Be din kollega att fylla i medlemsanmälan på webben
  • Fyll i detta formulär, du behöver vara inloggad för att göra det (formuläret måste fyllas i så vi vet att ni tar del av kampanjen)

Information om premier skickas ut till dig via e-post efter kampanjen är avslutad. Efter det får du välja premie i vår premieshop!

Du samlar poäng för premier för varje kollega du rekryterar till Forena, men enbart om kollegan blir medlem. Ju fler kollegor du rekryterar, desto dyrare premie får du välja.

Erbjudandet gäller för de som blir rekryterade från den 1 december 2023 fram till och med den 29 februari 2024 och endast för nya yrkesverksamma medlemmar i Forena.

Tips på vad du kan berätta om Forena:

Vi är det enda fack som är specialiserat på försäkringsbranschen. Forena finns där du finns – på din arbetsplats och våra avtal tillhör de allra starkaste:

  • Anställningstrygghet genom extra lång uppsägningstid
  • Kortare arbetsvecka än lagens 40-timmarsvecka
  • Åtta lediga dagar utöver lagens 25 semesterdagar
  • Bättre ersättning vid föräldraledighet och en längre tids sjukskrivning
  • En tjänstepension som kompletterar den allmänna pensionen
  • Bra lön och löneutveckling

Varför ska man vara medlem i Forena?

Ett fackligt medlemskap skapar värde både för dig som individ och för den svenska arbetsmarknaden. Med ditt medlemskap har du en försäkring för arbetslivet om du själv behöver stöd och hjälp, men ditt medlemskap bidrar även till att den svenska arbetsmarknaden blir mer rättvis, då hela samhällets fackliga organisationsgrad spelar en stor roll. Ett medlemskap i fackförbundet Forena bidrar till att du också är med och stödjer de goda villkor som finns i den bransch du är anställd i – försäkringsbranschen. Vi är det enda förbund som arbetar för att din bransch ska vara hållbar hela arbetslivet, hela vägen från EU-nivå där många direktiv skapas – till din lokala arbetsplats där Forenas kollektivavtal och förtroendevalda arbetar för att du ska må bra. Ett medlemskap i Forena är alltså en trygghet för dig, försäkringsbranschen och arbetsmarknaden i stort!

Det här ingår i med­lemskapet:

Alla nya medlemmar får även de tre första månaderna kostnadsfritt om de tecknar autogiro. Läs mer om medlemskapet