Hoppa till huvudinnehållet

Allt du behöver veta för en sund privatekonomi

2023-09-06 (11:30 - 12:30)

Forena bjuder in till en lunchwebbinarium tillsammans med Magdalena Kowalczyk!

Utöver att vara stark, i sin ungdom var hon en av Gladiatorerna i TV4, har hon även stenkoll på privatekonomi. Magdalena är utbildad civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och sen sex år tillbaka en av programledarna i det ikoniska programmet Lyxfällan på TV3.

Att hantera sin privatekonomi är inte det lättaste, särskilt inte för ungdomar som aldrig sett kontanter eller fått lära i sig att handskas med pengar i skolan. Magdalena har knepen och trixen för att kunna leva bra och göra det man vill utifrån den budgeten man har. 

I det här lunchwebbinariet kommer Magdalena dela med sig av sina erfarenheter och ge er verktyg för hur man kan förbereda dagens unga inför vuxenlivet - i den ganska hårda ekonomiska verklighet som råder just nu. Samtidigt delar hon med sig av praktiska råd om hur man som vuxen kan hantera sin egen budget på ett okomplicerat och kul sätt samt undvika vanliga men onödiga ekonomiska missar. Helt enkelt; allt du behöver veta för en sund privatekonomi.

SKICKA IN FRÅGOR I FÖRVÄG

Inför webbinariet kan du skicka in dina frågor i förväg till Magdalena, skicka dina frågor till event@forena.se så kommer de besvaras under webbinariet. Vi kommer inte uppge vem som ställt frågan utan du är anonym under webbinariet. 

PLATS

Webbinariet genomförs via Microsoft Teams. Länk till webbinariet skickas ut dagen innan webbinariet.

ANMÄLAN

Anmälan görs individuellt. Får du problem med webbanmälan kontakta event(a)forena.se

FRÅGOR?

Kontakta event(a)forena.se om du har några frågor kring webbinariet. 

Senaste anmälningsdatum

2023-09-04