Hoppa till huvudinnehållet

Förbundsfullmäktige och Framtidsveckan

Ringvägen 6, 13380 Saltsjöbaden Visa på karta

2022-10-24 - 2022-10-27 (11:00 - 14:00)

Förbundsfullmäktige och Framtidsveckan 24-27 oktober

Vi lever i en snabbrörlig värld som sätter våra liv, arbetsmarknaden och arbetsplatser i förändring, där Arbetsplatsen 2.0 håller på att växa fram. Forena ska vara ett relevant och starkt fackförbund även i framtiden och behöver tillsammans möta aktuella frågor som skapar framtidens arbetsplatser. 

I år är Förbundsfullmäktige en del av konferensen Framtidsveckan. 

Framtidsveckan 24-27 oktober består därmed av två delar: en formell del med förbundsfullmäktige och arbetsrättsliga frågor och en interaktiv del om framtidsfrågor med workshops, omvärldsspaningar och idéverkstäder. 

Anmälan

Du som är ett registrerat kongressombud anmäler dig här och deltar på hela Framtidsveckan. Sista anmälningsdag är 31 augusti men anmäl dig gärna så snart du har möjlighet.

Anmälan gäller för ordinarie kongressombud, vid ev anmälan av en suppleant i stället för en ordinarie, kontaktas framtidsveckan@forena.se

Boende och resa

Framtidsveckan äger rum på Vår Gård i Saltsjöbaden 24-27 oktober. Boendet är bokat för samtliga deltagare oavsett var i landet du bor. Förbundet står för samtliga kostnader gällande boende, resa och eventuella lönebortfall. 

Information om hur du bokar din resa skickas ut separat i god tid innan Framtidsveckan. 

Förberedelser inför Framtidsveckan

Mer information om innehållet och förberedande material inför både förbundsfullmäktige och resten av konferensen skickas ut senast 1 månad innan konferensen. 

Övrigt

Är du vegan, vegetarian eller har en allergi ska det framgå i anmälan. 

Frågor?

Har du frågor inför Framtidsveckan är du varmt välkommen att kontakta oss på Framtidsveckan@forena.se

Senaste anmälningsdatum

2022-08-31

Anmälan stängd