Hoppa till huvudinnehållet

Ta en paus med Marika!

2021-03-19 (12:00 - 12:45)

Varmt välkommen till webbinariet ”Hur blev det såhär?” tillsammans med komikern Marika Carlsson!  

Marika föddes i Etiopien, hamnade i Sverige och blev ståuppkomiker. Hennes livshistoria är en inspiration till att våga tänka nytt. Att se våra egna tillkortakommanden men också att våga reflektera över varför vi alltid säger nej till förändringar. Vad skulle hända om vi vågade säga ”ja” och lämnade vår comfort zone?

Vi har alla ett förflutet med utmaningar och händelser som har påverkat en till den man är idag. Men hur medveten är man egentligen om ens egen utveckling från den man var till den man faktiskt vill bli? Marikas föreläsning är lustfylld, humoristisk, allvarlig men framförallt inspirerande om hennes egen historia men också om hur du kan skriva och ändra på din.

Bjud med dina kollegor! Webbinariet med Marika är öppen både för Forenas medlemmar och dig som är anställd inom försäkringsbranschen, men som ännu inte är medlem i Forena. Är du ej medlem, men vill vara med och kolla på webbinariet, behöver du anmäla dig i formuläret här.

Webbinariet sänds via Microsoft Teams Live och är helt kostnadsfritt. Du behöver inte ha Microsoft Teams Live installerat på din dator, utan kan ansluta via webbläsare och anonymt. Länk med instruktioner skickas till din mejladress den 18 mars.

Vid frågor, kontakta event@forena.se

Varmt välkommen!

Senaste anmälningsdatum

2021-03-17