Hoppa till huvudinnehållet

Huvudarbetsmiljöombudsdagen (HAMO-dagen)

2021-04-14 (13:00 - 16:00)

Välkommen till årets HAMO-dag!

Du som är huvudarbetsmiljöombud inbjuds till ett digitalt forum för informations- och erfarenhetsutbyte med teman: framtidens arbetsliv utifrån distansarbete och rehabiliteringsprocessen.

Många av oss arbetar f n hemifrån för att hantera smittspridningen av Covid-19. Det har visat sig vara en uppskattad arbetsform för många. Men vad finns för arbetsmiljökrav som medarbetare samt arbetsmiljöombud, kan ställa på sina arbetsgivare, och vice versa, om distansarbetet är här för att stanna? Dessa frågor kommer vi bland annat att diskutera.  

Den 1 juni 2021 kommer en ny föreskrift om arbetsanpassning (tidigare föreskriften arbetsanpassning och rehabilitering) att gälla. Dagen kommer därför även att tillägnas en genomgång och gemensam diskussion av regleringen och vad ändringarna kan komma att innebära för arbetsmiljöarbetet med utgångspunkt i rehabiliteringsprocessen.

Ta chansen att uppdatera dina kunskaper, erfarenheter och kompetenser med andra HAMO genom att anmäla dig till HAMO-dagen redan nu!  

Från Forena medverkar Christian Sundin, arbetsmiljöexpert och Matilda Hamedanian, jurist och regionalt arbetsmiljöombud.

HAMO-dagen sker digitalt via Microsoft Teams. Du behöver inte ha Microsoft Teams installerat på din dator eller mobil, utan ansluter via en länk.

Länken skickas senast den 14 april.

Kontakta event@forena.se vid frågor.

Varmt välkommen!

Senaste anmälningsdatum

2021-03-31