Hoppa till huvudinnehållet

Hur kan man förebygga mobbing på arbetsplatsen?

2020-11-11 (12:00 - 13:00)

Hur kan man förebygga mobbning på arbetsplatsen?

Morgan Alling är skådespelare, regissör och populär föreläsare. Med humor och allvar blandat med forskning och analyser, föreläser han om hur man kan förebygga mobbning på arbetsplatser. 

Morgan Alling växte upp i en dysfunktionell miljö som delvis bestod av kriminalitet och missbruk. Som fyraåring blev han omhändertagen av sociala myndigheter.

Nu har han omvandlat sina erfarenheter till att hjälpa andra och sätta ord på sådant som behöver sättas ord på. Han talar om hur man vänder negativa tankemönster, ger praktiska råd inom psykologi och konflikthantering, samt hur man hanterar besvärliga människor.

Hans brokiga förflutna väver han in på ett elegant och meningsfullt sätt som sätter stor prägel på hans tips och råd för att överkomma svårigheter i livet. 

Mobbning är ett av våra största samhällsproblem. Mobbning har inte en skepnad utan varierar och förändras. Den senaste forskningen blandas med Morgans egna erfarenheter utifrån hans mission om nolltolerans mot kränkande handlingar i arbetet. Varifrån kommer mobbning, hur ser det ut, men framförallt; vad kan man göra åt det?

Lunchwebbinariet är till för chefsmedlemmar och förtroendevalda. Webbinariet sänds via Microsoft Teams Live samt är helt kostnadsfri. Du behöver inte ha Microsoft Teams Live installerat på din dator utan kan ansluta via webbläsare och då väljer du att ansluta anonymt. Du behöver alltså inte skapa ett konto för att ansluta. Länk till utbildningen med instruktioner skickas ut den 10 november.

Här får du även chansen att bjuda med en chef som inte är medlem! Anmäl dig och chefskollegan genom att fylla i kollegans mejladress under övriga information.

Vid frågor, vänligen kontakta event@forena.se

Senaste anmälningsdatum

2020-11-09